dimecres, 5 de setembre del 2012

ALERTA DIGITAL




Hi ha qui diu que Intereconomía és una televisió fatxa, retrògrada i casposa. Que és un canal ultradretà, xenòfob i profundament espanyolista. Els que diuen això no han llegit mai Alerta Digital, la nova sensació de la Xarxa. El Gato al Agua, al seu costat, sembla un míting d'Iniciativa-els Verds.

Alerta Digital té una manera molt característica de tractar les informacions. Un dels redactors, per exemple, ha dedicat un poema al coronel Alamán, l'heroi d'aquest diari -un fatxorro que ha obtingut els seus quinze minuts de glòria jurant que Catalunya obtindrà la independència per sobre del seu cadàver-. Els titulars sempre són brutals. Heus aquí uns exemples: "Una nigeriana da luz a un nou catalán en el maletero de un autobús". "Un chino a punto de morir tras enviarse a sí mismo en una caja para sorprender a su novia". També n'hi ha de melodramàtics: "Sangre de Caín tiene esta gente charnega" i de recambolescos: "Europa, sueño para los de fuera y pesadilla para los de dentro: Italia suspende la expulsión de un nigeriano por ser homosexual".  Els meus preferits són els alarmistes: "El infierno multicultural de Malmö".  El diari publica, en exclusiva, totes les declaracions del coronel Alamán. La darrera és una perla, digna d'una novel·la d'en Pérez Reverte (dirigint-se a Joan Tardà) "Si alguna vez pelease con usted, en cumplimiento de mi deber con España, sería de frente, no poniendo bombas como sus amigos de Terra Lliure". A Alerta Digital també són especialistes en fotomontatges, com ho prova la foto on surt el President Mas subjectant una pistola.

A mi, què voleu que us hi digui, m'han convençut. Cada matí, abans de fer res, m'asseuré a llegir Alerta Digital. Espero amb delit nous poemes dedicats al coronel Alamán, i noves declaracions d'aquest. Alerta Digital ens dirà què hem de fer amb l'amenaça multicultural. Alerta Digital serà un altre motiu de broma i d'alegria. Que no és poc.