dimecres, 16 de novembre del 2011

A GOOD PLACE TO EAT

Si em preguntessin quin és el millor menú que he menjat darrerament trigaria dos segons  a respondre: va ser fa poc, al Centre de visitants del Gironès. El lloc en qüestió és a Sarrià de Ter i és museu, oficina de turisme, bar, restaurant, sala d'exposicions i botiga, tot alhora. Per uns deu euros, si fa no fa, pots degustar un munt de tapes tan elaborades que mentre les menges penses "segur que això valdrà deu euros?". Doncs sí, i aquí hi ha la gràcia de l'assumpte. El concepte del menú està diametralment oposat a la típica amanida verda amb tonyina de llauna i bistec recremat a la planxa que et serveixen per aquests móns de Déu. I a diferència de molts menús de degustació, surts tip, que no és poc. Si sou dels que mengeu fora, no us el perdeu. Si mengeu a casa però no sabeu on anar a fer un mos el dissabte o el diumenge, tampoc us el perdeu. En definitiva, feu-vos un regal i passeu-hi algun dia.