divendres, 25 de juny del 2010

DOS PROBLEMES

Problema 1. El problema dels blogs és que mai hi són  quan els necessites. A vegades ets al carrer i se t'acut una línia boníssima, un començament o un final. O un post sencer, perfectament estructurat. Si tens sort i ets en un bar pots demanar paper i bolígraf i gargotejar-ho depressa (també pots dur  una llibreteta al damunt, jo ho faig a vegades). Però no sempre hi ha aquesta opció: potser ets a la dutxa, o estàs conduint, o treballant, o al llit, intentant agafar el son. I el post desapareix del teu cap, la majoria de vegades per sempre. No sé si s'esfuma o si s'amaga en algun punt de la xarxa neuronal. És curiós el mecanisme que té el cervell per esborrar la informació que ell deu considerar inútil, per acabar emmagatzemant un munt de dades que, al capdavall, no fas servir per res.
Hauria de comprar-me un d'aquests portàtils petits, tan fashion i cucos, té la gent. El duria a la bossa i, quan tingués una idea, la podria escriure de seguida. És veritat que no solucionaria el tema de la dutxa o de quan vaig pel carrer, però com a mínim no em faria tanta mandra passar les notes que tinc a la llibreta a net. O un portàtil petit o un d'aquests mòbils amb tarifa plana. El que tinc ara, tot i que me'l van vendre fa un any com una revolució, ha resultat ser una porqueria. Tinc mala sort amb la tecnologia.

Problema 2: El Google Analytics es deu haver fet malbé. Segons aquesta aplicació, fa una setmana que tinc zero visites. És poc probable que ningú hagi vist la pàgina ja que durant aquest temps alguna gent penja un "m'agrada" als links que poso al Facebook. Però durant una estona vaig estar-ho pensat: i si  durant una setmana no hagués entrat ningú a la pàgina web?  Ja no puc riure veient com alguna gent ha vingut a parar aquí. La majoria ha estat buscant termes relacionats amb la pornografia. Per assegurar-me unes quantes visites -i veure si el Google Analytics s'ha arreglat- permeteu-me una llicència:

sex      oral     lesbians      Belladona       anal      blowjob       cum         pussy       ass      Kelly Stafford     jubiladas viciosas         MILFS       Nacho Vidal          Jenna Jameson        Sophie Evans       Rocco